[ 27 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 10:52 
Офлайн
Три фиалки
Аватар користувача

З нами з: 16 вересня 2012, 17:06
Повідомлення: 780
Звідки: Николаев
Пол: Женский
Телефон: 0969379382
Репутация: Add reputation point 3 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
Викуль, я делаю почти как ты только ингредиентов по меньше.
Кальмары
Креветки
Яйцо
Икра
Майонез


Зображення


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 12:34 
Офлайн
Четыре стартера
Аватар користувача

З нами з: 30 грудня 2011, 18:18
Повідомлення: 175
Звідки: Крым
Пол: Женский
Репутация: Add reputation point 3 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
А у меня теперь Новый год - двойной праздник! 31 декабря у меня родилась доча. В этом году ей уже годик!!!
Вопрос готовки стоит остро, я так ничего интереснее оливье :rolleyes не придумала.... А хочется удивить! :dontcry


Счастье, как бусы, собирают осторожно... У кого есть терпение, тот увидит результат...


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 13:05 
Офлайн
Модератор
Аватар користувача

З нами з: 28 січня 2013, 14:25
Повідомлення: 1692
Звідки: Киев, Радужный
Пол: Женский
Репутация: Add reputation point 17 Subtract reputation point

Medals: 9
приз симпатий 3 место (1) За помощь форуму (8)
А я как-то делала на Нг салат из морской капусты с семгой, креветками и прочей морской нечистью. Заправляла майонезом. Вкус спецфический, но я люблю морепродукты в любом виде, мне понравился.


«Надо глубоко вдохнуть и запомнить сегодняшний запах. Таким свободным он будет еще не скоро. Главное - не забыть" Мустафа Найем



Новости с подоконников и стеллажей


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 13:26 
Офлайн
Три фиалки
Аватар користувача

З нами з: 16 вересня 2012, 17:06
Повідомлення: 780
Звідки: Николаев
Пол: Женский
Телефон: 0969379382
Репутация: Add reputation point 3 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
Кинкаджу написав:
А я как-то делала на Нг салат из морской капусты с семгой, креветками и прочей морской нечистью. Заправляла майонезом. Вкус спецфический, но я люблю морепродукты в любом виде, мне понравился.

Очень интересненько, спасибо за идею.


Зображення


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 18:41 
Офлайн
Три фиалки
Аватар користувача

З нами з: 20 вересня 2012, 08:38
Повідомлення: 827
Звідки: Львіська обл.
Пол: Женский
Репутация: Add reputation point 15 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
Юлианна
це дійсно велике свято у вас!
Люблю легкі салатики, де м"ясо поєднується з фруктами. Для прикладу простий, швидкий і смачний салат:
відварене підсолене куряче м"ясо порізати великими шматками
консервовані персики порізати на великі кубики
заправити майонезом.
Можна приправити до смаку білим меленим перцем. Прикрасити персиками.

Ще один, але без м"яса. Пропорцій не пишу, все даю "на око"
Приблизно за 10-12 годин до приготування салату залити родзинки (ізюм) холодною водою.
Сир твердий порізати соломкою.
Додати консервовану кукурудзу, порізаний консервований ананас, родзинки. Заправити майонезом. Прикрасити ананасом або лимоном.

Простий і смачний салат з язика.
Язик телячий відварний порізати соломкою.
Додати порізані варені яйця і мариновані шампіньйони. Заправити майонезом


Я в ФБ
https://www.facebook.com/olya.dudnyk


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 18:51 
Офлайн
Три фиалки
Аватар користувача

З нами з: 20 вересня 2012, 08:38
Повідомлення: 827
Звідки: Львіська обл.
Пол: Женский
Репутация: Add reputation point 15 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
Риба запечена на помідорах.
Останнім часом в мене добре їдять таку рибу, дуже смачна і соковита. Я так готую річкову форель, але думаю, що підійде і інша.
Рибу замаринувати: сіль, перець, коріандр.
Пасеруємо порізану півкільцями цибулю, потім додаємо терту моркву, тушкуємо.
Зручно, якщо дно форми застелити фольгою, тоді нічого не прилипає. Ріжемо свіжі помідори на 6-8 частин, викладаємо їх на дно форми, щоб не було вільного місця. Змащуємо їх оливковою олією і подрібненим часником (небагато). Рибу зверху теж змащуємо олією, начиняємо тушеними цибулею і морквою, кладемо всередину в рибу лавровий листочок. Рибу викладаємо на помідори. Запікаємо до готовності при 200 град.
До риби на гарнір я відварюю рис, додаю достатньо масла, змішую і викладаю кульки ложкою для морозива, між ними кладу печені помідори, збоку консервовану кукурудзу, поливаю все це соком з риби і помідорів і посипаю зеленню.
Дуже смачно! Мені переважно залишається хвостик))


Я в ФБ
https://www.facebook.com/olya.dudnyk


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
 Тема повідомлення: Re: Новогоднее меню
ПовідомленняДодано: 26 грудня 2013, 19:22 
Офлайн
Четыре стартера
Аватар користувача

З нами з: 30 грудня 2011, 18:18
Повідомлення: 175
Звідки: Крым
Пол: Женский
Репутация: Add reputation point 3 Subtract reputation point

Medals: 1
За участие в акции-сюрпризе (1)
olya_d
Спасибо, Олечка! Обязательно что-нибудь попробую приготовить!


Счастье, как бусы, собирают осторожно... У кого есть терпение, тот увидит результат...


Ссылка на сообщение
  Личный альбом  
 
Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
   [ 27 повідомлень ]  На сторінку Поперед.  1, 2, 3



Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
Украина онлайн
cron